Existuje široké spektrum múk od klasickej pšeničnej múky, cez mandľovú múku až po celozrnnú múku. Pšenica je najpoužívanejšia obilnina na výrobu múky na svete. Pšenica je bohatým zdrojom vlákniny. Špaldovú múku, pšeničnú múku a ražnú múka môžete využiť na výrobu chleba či kváskovanie. Na trhu existuje aj množstvo bezlepkových múk. Ovsená múka je prirodzene bezlepková múka, je podobná pšeničnej múke s tým rozdielom, že neobsahuje lepok a má vyšší podiel bielkovín ako iné bežné múky. Ďalšie bezlepkové múky, ktoré môžete skúsiť sú napríklad kokosová, pohánková, ryžová, banánová, tapioková, mandľová a ľanová. Na EATI.SK nájdete múky a krupice z rôznych internetových obchodov na jednom mieste. Viete si jednoducho vyfiltrovať to čo hľadáte alebo si rovno vyhľadať produkt, ktorý hľadáte. Produkty si môžete porovnať s podobnými produktami a potom najvýhodnejšie nakúpiť priamo v obchode.